Zakelijk onroerend goed verhuren

Als je een bedrijfspand bezit waar je nu of in de nabije toekomst geen gebruik van maakt, is verhuren een interessante optie. Mogelijk heb je de ruimte zelfs aangekocht met dit als doel! Wanneer je zakelijk onroerend goed wilt verhuren, is het belangrijk om hier een juiste makelaar bij in te schakelen. De MVA Business Specialisten staan voor je klaar.

Verhuren van verschillende soorten zakelijk onroerend goed

Zakelijk onroerend goed bestaat in veel verschillende soorten. Zo kan het gaan om een kantoorlocatie, winkellocatie, bedrijfsruimte of een pand wat voor andere doeleinden kan worden gebruikt. Op welke manier de ruimte gebruikt gaat worden, kan van invloed zijn op de inhoud van het huurcontract. Je MVA Business Specialist adviseert je over alle belangrijke zaken.

Het vinden van de perfecte huurder voor je bedrijfspand

De juiste huurder van je zakelijke onroerend goed is niet zomaar gevonden. De visie van de huurder moet overeenkomen met wat jouw pand biedt of kan bieden. Uiteraard is de hoogte van de huur vaak een doorslaggevende factor, dus ook daar moet overeenstemming over bereikt worden. Je MVA Business Specialist koppelt je aan serieuze huurders en kan zo een fijne overeenkomst bewerkstelligen.

De MVA Business Specialist helpt met de verhuur van zakelijk onroerend goed

Als eigenaar van zakelijk onroerend goed, vind je het belangrijk dat er degelijke huurders in je bedrijfspand komen. De MVA Business Specialist helpt je met het vinden van de beste huurders en met het regelen van alle documentatie hieromheen. Vind nu jouw MVA Business Specialist en verhuur je zakelijk onroerend goed met een gerust hart.

Vind een MVA Business Specialisten