Nieuws

Overlijdensbericht Paulus Johannes Besselaar

Bedroefd geven wij kennis van het overlijden van de heer Paulus Johannes Besselaar. Hij is op 24 september 2023 op 86-jarige leeftijd overleden. De heer Besselaar is bijna 50 jaar werkzaam geweest bij Draijer Makelaardij & Vastgoedbeheer en inmiddels 12 jaar met pensioen.

Paul Besselaar is in 1962 beëdigd als makelaar en heeft in zijn makelaars loopbaan diverse rollen voor de Makelaarsvereniging Amsterdam vervuld. Zo is Paul voorzitter geweest van de Huurcommisie, het Simoonsfonds alsmede voorzitter van de Examencommissie (destijds bekend als Vaktestcommissie) waar hij heel veel aspirant makelaars aan de tand heeft gevoeld voordat zij zich makelaar mochten noemen. Tevens heeft de heer Besselaar lang onderdeel uitgemaakt van de erfpachtcommissie. Ongetwijfeld zullen wij in deze opsomming nog zaken vergeten zijn, maar duidelijk is dat de heer Paul Besselaar heel veel heeft betekend voor onze vereniging.

Het bestuur en het kantoor van de MVA wenst de familie en naasten veel sterkte.

Afscheid
Het afscheid vindt plaats op maandag 2 oktober om 14.00 uur in de aula van Begraafplaats Zuiderhof, Kolhornseweg 13 te Hilversum.