Nieuws

Open Huizen Dag 30 september 2023

Twee keer per jaar wordt een Open Huizen Dag georganiseerd. Zo’n dag maakt het voor consumenten mogelijk om laagdrempelig meerdere objecten op één dag te bekijken. Een dag waarbij verkopers die hun huis te koop hebben staan bij een MVA makelaar, hun huizen openstellen voor geïnteresseerde kopers.

Waarom meedoen?

 • Extra opvallend: vanaf half september is het Open Huizen Dag label zichtbaar bij jouw object.
 • Meer kijkers op één dag: je profiteert van de grote bezoekersaantallen rondom de Open Huizen Dag.
 • Andere kijkers: je wekt extra interesse, ook bij kijkers die nog in een meer oriënterende fase zijn of kijkers die hun prijscategorie of zoekgebied uitbreiden.
 • Werk wordt uit handen genomen: bewoners leiden zelf de kijkers rond.
 • Sneller en beter verkopen.

Hoe werkt het voor MVA-leden?

 1. Overtuig je klanten om mee te doen met hun woningen.
 2. Vermeld ‘open huis’ in de aanbiedingstekst van de woningen die meedoen.
 3. Of klik in het aanmeldsysteem ‘Open huis’ aan.

Hoe werkt het voor funda?

 1. Overtuig je klanten om mee te doen.
 2. Ga naar het object in funda desk.
 3. Klik op ‘toevoegen’ bij ‘Open Huis’ en vul de datum en tijd in.

Het label ‘NVM Open Huizen Dag’ verschijnt ongeveer twee weken van tevoren automatisch bij je object, ook als je Toppositie hebt ingesteld.

MVA Open Huizen Dag materialen
Wil jij mee doen aan de Open Huizen Dag? Maak dan gebruik van de MVA Open Huizen Dag Campagne. Deze bestaat onder andere uit stickers die je op het te koop bord van de woningen die mee doen kunt plakken. Hierdoor kan de consument vanuit de straat herkennen welke woningen meedoen aan de Open Huizen Dag. Daarnaast zijn er ook MVA Open Huizen Dag online banners beschikbaar die je kunt inzetten op jouw website en social media kanalen.

Stickers bestellen
Wil jij de MVA Open Huizen Dag stickers? Bestel ze dan kosteloos door een e-mail te sturen naar info@mva.nl o.v.v. MVA Open Huizen Dag Stickers.

Online banners
Wil je de online banners inzetten in jouw communicatie? Je vindt ze onderaan dit nieuwsbericht.

Afspraak met MVA-makelaar via online aanvraagtool
De consument kan wederom ook weer een afspraak maken met een MVA-makelaar naar keuze voor vrijblijvend advies. Via de online aanvraagtool op openhuizendag.nl kunnen zij vrijblijvend advies aanvragen. Vrijblijvend is in dit geval dus zonder verplichting en/of zonder kosten. Via de online afsprakentool die gekoppeld is aan de NVM-zoekmachine- kan de consument gemakkelijk een afspraak inplannen. Deze komt automatisch binnen in je inbox en je hoeft de afspraak dan alleen nog maar te bevestigen en of een ander tijdstip voor te stellen.

Heb je vragen?
Mocht je vragen hebben of meer willen weten neem dan contact met ons op via info@mva.nl of telefonisch via 020 – 67 333 22