Slimme thermostaat

Om duurzame energie te gebruiken dien je effectief inzicht te houden in je energieverbruik. Dit kan doormiddel van de slimme thermostaat. Een slimme thermostaat helpt om meer grip te krijgen op je energieverbruik. Daarbij zijn slimme thermostaten zelflerend: ze regelen op basis van gegevens in het verleden het meest gunstige stookgedrag. Er zijn verschillende slimme thermostaten die elk andere extra’s bieden op het gebied van duurzaam energie verbruik. Hier kun je de verschillende thermostaten vergelijken. Daarnaast is de slimme thermostaat eenvoudig op afstand te bedienen. Naast de slimme thermostaat zijn er ook andere tools die je de mogelijkheid bieden om duurzaam energie te verbruiken.

Huisbaasje

Een handige meetset en app voor je energiemeter om inzicht te houden op je energierekening? Dit is wat Huisbaasje je kan opleveren. Huisbaasje past op alle meters, en is niet gebonden aan een energieleverancier. Daarbij kan je altijd je verbruik vergelijken met die van anderen, en krijg je ook nog eens bespaartips op maat.

Energie HuisScan

Niemand staat te wachten op een hoge energierekening. Niemand staat te wachten op een hoge energierekening, GreenHome heeft een aantal slimme maatregelen opgesteld om te besparen op de energierekening. Ook kun je via GreenHome met een HuisScan zien wat je kan besparen op de energierekening.