Overtoom 490
1054 JZ AmsterdamHuurprijs € 65.000 per jaar
Omschrijving
Ruime, recent gerenoveerde winkelruimte op een courante locatie aan de Overtoom inclusief tuin.
Deze casco winkelruimte is naar eigen smaak in te richten, beschikt over een nieuwe fundering, daklichten en twee entrees.
De winkelruimte is centraal gelegen nabij het Vondelpark en er zijn tal van winkels, restaurants en hotels in de nabije omgeving
De ring A10 is binnen vijf minuten bereikbaar en ook goede verbinding met openbaar door diverse tramverbindingen.
BESTEMMING
– detailhandel, niet zijnde een supermarkt, inclusief bijbehorende ondergeschikte horeca;
– consumentverzorgende dienstverlening;
– publieksgerichte zakelijke dienstverlening
OPPERVLAKTE
203,70 m² vvo
HUURCONDITIES
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het CBS consumenten prijsindex (CPI) Alle Huishoudens (2015 = 100).
SERVICEKOSTEN
Er zijn geen servicekosten. Huurder dient zelf een contract aan te gaan bij een leverancier voor gas, water en licht
OPLEVERING
In overleg
OPZEGTERMIJN
Opzegtermijn van één jaar.
HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de NVM in onroerend goed, aangevuld met specifieke verhuurvoorwaarden.
OMZETBELASTING
De huur wordt verhoogd met omzetbelasting naar het geldend tarief. Voor huurders die deze omzetbelasting niet kunnen verrekenen kan de omzetbelasting achterwege blijven. In dat geval wordt een opslag op de huurprijs berekend.
GARANTSTELLING
Een minimale bankgarantie/waarborgsom met een grootte van een drietal maandverplichtingen, inclusief btw. De daadwerkelijke omvang is o.a. afhankelijk van de uitkomst van een kredietwaardigheid onderzoek.
HUURPRIJSINDEXERING
Jaarlijks wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
UITDRUKKELIJKE VOORBEHODEN TOTSTANDKOMING OVEREENKOMST
Alle mondelinge en schriftelijke correspondentie is geheel vrijblijvend. Een overeenkomst inzake het aangeboden object komt pas tot stand nadat een daartoe strekkende overeenkomst door beide partijen is geparafeerd en ondertekend. Voorafgaand hieraan is nimmer sprake van enige overeenstemming waaraan rechten en/of plichten zouden kunnen worden ontleend. Daarnaast geldt te allen tijde het voorbehoud van instemming van de eigena(a)r(en) van het object voor de totstandkoming van een overeenkomst.
Kenmerken
Overdracht | |
---|---|
Prijs | € 65.000 per jaar |
Status | Beschikbaar |
Aanvaarding | in overleg |
Bouw | |
Bouwvorm | Bestaande bouw |
Bouwjaar | 1911 |
Type Woning | Winkelruimte |
Kaart
Bekijk op kaartContact
info@keij-stefels.nl
www.keij-stefels.nl
Afspraak maken
Gerelateerd aanbod
Amsterdam
Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.
Bekijk gerelateerde objectenAmsterdam West
Amsterdam West omvat voornamelijk het vooroorlogse (voor 1940) deel van Amsterdam dat ten westen van de Singelgracht ligt. De bouw van de westelijke stadsuitbreidingen begon in het laatste kwart van de 19e eeuw, met de bouw van de Spaarndammerbuurt, Zeeheldenbuurt (ten dele), Staatsliedenbuurt, Frederik Hendrikbuurt, Kinkerbuurt en de buurten bij de Overtoom. Deze buurten vormden tussen 1990 en 2010 de stadsdelen Westerpark en Oud-West. Tussen 1920 en 1940 kwamen nieuwe stadsuitbreidingen op het grondgebied van de vroegere gemeente Sloten (NH) tot stand. Dit zijn onder andere de Admiralenbuurt, Plan West (omgeving Mercatorplein), omgeving Surinameplein en de Hoofddorppleinbuurt. Van 1990 tot 2010 vormden deze buurten het stadsdeel De Baarsjes. De Hoofddorppleinbuurt maakt sinds 1990 deel uit van stadsdeel Zuid. Ten noorden hiervan werd in de jaren dertig en veertig Bos en Lommer gebouwd, tussen 1990 en 2010 stadsdeel Bos en Lommer. In maart 2007 werd Bos en Lommer aangewezen als een probleemwijk (Zie: De 40 wijken van Vogelaar), waardoor het extra aandacht en geld zal ontvangen. Uiteindelijk zijn de volgende buurten door de gemeente Amsterdam aangewezen: Bos en Lommer (Oud Bos en Lommer en de Kolenkitbuurt, De Baarsjes).[2] In februari 2009 bleek dat de Kolenkitbuurt door voormalig minister Ella Vogelaar is aangewezen als ergste probleemwijk van Nederland.